POLITYKA PRYWATNOŚCI

Niniejsza polityka prywatności została opracowana, aby lepiej służyć tym, którzy troszczą się o to, w jaki sposób wykorzystywane są przez nich informacje osobiste (PII). PII, używane w amerykańskim prawie prywatności i bezpieczeństwie informacji, to informacje, które można wykorzystywać samodzielnie lub z innymi informacjami w celu identyfikacji, kontaktu lub zlokalizowania pojedynczej osoby lub w celu zidentyfikowania osoby w kontekście. Prosimy o dokładne zapoznanie się z naszą polityką prywatności, aby zrozumieć, w jaki sposób zbieramy, wykorzystujemy, chronimy lub w inny sposób obsługujemy Państwa dane osobowe, zgodnie z naszą stroną internetową.

 

Jakie dane osobowe gromadzimy od osób odwiedzających nasz blog, witrynę lub aplikację?

Przy zamawianiu lub rejestracji na naszej stronie, w stosownych przypadkach, możesz zostać poproszony o podanie swojego imienia i nazwiska, adresu korespondencyjnego, numeru telefonu lub innych danych, które pomogą Ci w doświadczeniu.

 

Kiedy zbieramy informacje?

Gromadzimy informacje od Ciebie podczas rejestracji na naszej stronie, składania zamówienia, subskrybowania biuletynu lub wprowadzania informacji na naszej stronie.

 

Jak wykorzystujemy Twoje informacje?

Możemy wykorzystywać informacje, które zbieramy od Ciebie, gdy rejestrujesz się, dokonujesz zakupu, rejestrujesz się do naszego newslettera, odpowiadasz na ankietę lub komunikację marketingową, surfujesz po stronie lub korzystasz z niektórych innych funkcji witryny w następujący sposób:

• Aby spersonalizować doświadczenie użytkownika i umożliwić nam dostarczanie treści i ofert produktów, w których jesteś najbardziej zainteresowany.

• Aby ulepszyć naszą stronę internetową, aby lepiej Ci służyć.

• Aby umożliwić nam lepszą obsługę w odpowiedzi na zgłoszenia obsługi klienta.

• Aby szybko przetworzyć transakcje.

• Wysyłanie okresowych wiadomości e-mail dotyczących zamówienia lub innych produktów i usług.

Jak chronimy informacje o odwiedzających?

Twoje dane osobowe znajdują się za zabezpieczonymi sieciami i są dostępne tylko dla ograniczonej liczby osób, które mają specjalne prawa dostępu do takich systemów i są zobowiązane do zachowania poufności informacji. Ponadto wszystkie wrażliwe / kredytowe informacje, które podajesz, są szyfrowane za pomocą technologii Secure Socket Layer (SSL).

Wdrażamy różne środki bezpieczeństwa, gdy użytkownik składa zamówienie, przesyła lub uzyskuje dostęp do ich informacji w celu zachowania bezpieczeństwa danych osobowych.

Wszystkie transakcje są przetwarzane przez dostawcę bramy i nie są przechowywane ani przetwarzane na naszych serwerach.

 

Czy używamy plików „cookies”?

Tak. Pliki cookie to małe pliki, które witryna lub jej dostawca usług przekazuje na dysk twardy komputera za pośrednictwem przeglądarki internetowej (jeśli pozwala), która umożliwia systemowi witryny lub usługodawcy rozpoznanie przeglądarki i przechwycenie i zapamiętanie pewnych informacji. Na przykład używamy plików cookie, aby pomóc nam zapamiętać i przetworzyć elementy w koszyku. Są one również używane, aby pomóc nam zrozumieć Twoje preferencje w oparciu o poprzednią lub obecną aktywność na stronie, co pozwala nam oferować ulepszone usługi. Korzystamy również z plików cookie, aby pomóc nam w gromadzeniu zagregowanych danych dotyczących ruchu w witrynie i interakcji z witryną, dzięki czemu możemy zaoferować lepsze doświadczenia i narzędzia w przyszłości.

 

Używamy plików cookie do:

• Pomóż zapamiętać i przetworzyć przedmioty w koszyku.

• Zrozum i zachowaj preferencje użytkownika do przyszłych wizyt.

• Śledź reklamy.

Możesz zdecydować, aby Twój komputer ostrzegał Cię za każdym razem, gdy wysyłany jest plik cookie, lub możesz wyłączyć wszystkie pliki cookie. Robisz to za pomocą ustawień przeglądarki (takich jak Internet Explorer). Każda przeglądarka jest nieco inna, więc zajrzyj do menu Pomoc przeglądarki, aby dowiedzieć się, jak poprawnie zmodyfikować pliki cookie.

Jeśli wyłączysz pliki cookie, niektóre funkcje zostaną wyłączone. Nie wpłynie to na wrażenia użytkowników, dzięki którym korzystanie z witryny będzie bardziej wydajne, a niektóre z naszych usług nie będą działać poprawnie.

 

Ujawnianie informacji osobom trzecim

Nie sprzedajemy, nie handlujemy ani w żaden inny sposób nie przekazujemy osobom trzecim twoich danych osobowych, chyba że powiadomimy Cię z wyprzedzeniem. Nie obejmuje to partnerów hostingowych i innych stron, które pomagają nam w obsłudze naszej strony internetowej, prowadzeniu naszej działalności lub serwisowaniu, o ile strony te zgadzają się zachować te informacje w tajemnicy. Możemy również udostępniać informacje, gdy uważamy, że wydanie jest odpowiednie do przestrzegania prawa, egzekwowania naszych zasad witryny lub ochrony naszych lub innych praw, własności lub bezpieczeństwa.

Jednak informacje o odwiedzających, które nie mogą zostać zidentyfikowane osobiście, mogą być udostępniane innym podmiotom w celach marketingowych, reklamowych lub innych.

 

Linki osób trzecich

Nie dołączamy ani nie oferujemy produktów lub usług osób trzecich na naszej stronie internetowej.

 

Zgodnie z CalOPPA zgadzamy się na:

Użytkownicy mogą odwiedzać naszą stronę anonimowo.

Użytkownicy zostaną powiadomieni o wszelkich zmianach polityki prywatności:

• Na naszej stronie polityki prywatności

Użytkownicy mogą zmieniać swoje dane osobowe:

• Rozmawiając z nami lub wysyłając nam bilet

 

Jak nasza witryna nie śledzi sygnałów?

Szanujemy, nie śledzimy sygnałów i nie śledzimy, nie zakładamy plików cookie ani nie używamy reklam, gdy mechanizm przeglądarki Do Not Track (DNT) jest na miejscu.

 

Czy nasza strona umożliwia śledzenie zachowań stron trzecich?

Należy również pamiętać, że nie zezwalamy na śledzenie behawioralne osób trzecich

 

Uczciwe praktyki informacyjne

Zasady uczciwej praktyki informacyjnej stanowią podstawę prawa ochrony prywatności w Stanach Zjednoczonych, a zawarte w nich koncepcje odegrały znaczącą rolę w rozwoju przepisów o ochronie danych na całym świecie. Zrozumienie zasad praktyki uczciwej informacji i sposobu ich wdrożenia ma kluczowe znaczenie dla przestrzegania różnych przepisów dotyczących ochrony prywatności, które chronią dane osobowe.

 

Aby zachować zgodność z zasadami uczciwej informacji, podejmiemy następujące działania reagujące, jeśli dojdzie do naruszenia danych:

Powiadomimy użytkowników za pośrednictwem poczty elektronicznej

• W ciągu 7 dni roboczych

Zgadzamy się również na zasadę indywidualnego dochodzenia roszczeń, zgodnie z którą osoby fizyczne mają prawo dochodzić prawnie egzekwowalnych praw w stosunku do kolekcjonerów danych i przetwarzających, którzy nie przestrzegają prawa. Zasada ta wymaga nie tylko, aby osoby fizyczne miały egzekwowalne prawa w stosunku do użytkowników danych, ale także, aby osoby fizyczne zwracały się do sądów lub agencji rządowych w celu zbadania i / lub ścigania niezgodności ze strony podmiotów przetwarzających dane.

 

Zbieramy Twój adres e-mail w celu:

• Wysyłać informacje, odpowiadać na zapytania i / lub inne prośby lub pytania.

• Przetwarzaj zamówienia i wysyłaj informacje i aktualizacje dotyczące zamówień.

• Możemy również przesłać Ci dodatkowe informacje związane z Twoim produktem i / lub usługą.

• Wprowadzaj na naszą listę mailingową lub kontynuuj wysyłanie e-maili do naszych klientów po pierwotnej transakcji.

 

Aby być w zgodzie z CANSPAM, zgadzamy się na:

• NIE używaj fałszywych lub wprowadzających w błąd podmiotów lub adresów e-mail.

• Zidentyfikuj wiadomość jako reklamę w rozsądny sposób.

• Podaj fizyczny adres naszej firmy lub siedziby głównej.

• Monitorować usługi marketingowe e-mail osób trzecich pod kątem zgodności, jeśli są one stosowane.

• Szybko honoruj prośby o rezygnację / rezygnację z subskrypcji.

• Zezwalaj użytkownikom na rezygnację z subskrypcji za pomocą linku na dole każdego e-maila.

 

Jeśli w dowolnym momencie chcesz zrezygnować z otrzymywania przyszłych wiadomości e-mail, możesz

Postępuj zgodnie z instrukcjami na dole każdej wiadomości e-mail, a my natychmiast usuniemy Cię z CAŁEJ korespondencji.

 

Kontakt z nami

Jeśli są jakieś pytania dotyczące tej polityki prywatności, możesz skontaktować się z nami pod adresem:

info@eodziez.com